Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ювентус и Интер се подсилват с нападатели от Франция и Германия

27 юни 2023, 16:10 часа • 1330 прочитания

Двама нападатели ще подсилят италианските грандове Ювентус и Интер. Тимъти Уеа ще пристигне в Торино за медицински прегледи в четвъртък и подпис с "бианконерите". Френският нападател Маркюс Тюрам, чийто договор с Борусия Мьонхенгладбах приключи, пък вече е в Милано, за да се присъедини към "нерадзурите".

Звездният син Тимъти Уеа ще премине в Юве

Уеа е договорил личните си условия с Юве, уточнени са и подробностите с досегашния клуб на играча - Лил, съобщи журналистът Фабрицио Романо. Американският национал, който е син на носителя на "Златната топка" за 1995 година Джордж Уеа, ще подпише петгодишен договор с торинския клуб.

Според информациите Ювентус ще плати 12 милиона евро трансферна сума за играча, който отбеляза осем гола в 107 мача с френския отбор. За националния тим на САЩ има 4 попадения в 31 срещи.

ОЩЕ: Ди Мария и Юве се разделиха, крилото се завръща в Бенфика (ВИДЕО)

Маркюс Тюрам вече е в Милано

Маркюс Тюрам кацна сутринта на летището Милано-Линате, което беше потвърдено от видеокадри на Sky sport. Френският национал, който е с 10 мача за "петлите" и син на световния шампион от 1998 година Лилиан Тюрам - бивш играч на Парма и Ювентус, ще премине медицински прегледи и ще подпише договор за 5 години с Интер.

25-годишният нападател е минал през Сошо, Гингам и Борусия Мьонхенгладбах и е роден в Парма, където играеше баща му. Той заменя в състава ветерана Един Джеко, който премина в турския град Фенербахче.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес