Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Словакия – Украйна на Евро 2024: Кога и къде да гледаме мача?

21 юни 2024, 06:00 часа

Националните отбори на Словакия и Украйна излизат един срещу друг днес във втория си мач на Европейското първенство по футбол в Германия. Победата в срещата на "Меркур Шпийларена" в Дюселдорф е задължителна за "жълто-сините", ако искат да продължат напред. Главен съдия на сблъсъка ще бъде англичанинът Майкъл Оливър.

Реклама

ОБНОВЕНА: Украйна обърна Словакия и завърза битката в група "Е" на Евро 2024 (ВИДЕО)

Словакия – Украйна: Начален час и ТВ

Възпитаниците на Серхий Ребров стартираха надпреварата с неочакван резил срещу Румъния. Загубата вбеси футболистите, които си спретнаха меле в съблекалнята след двубоя. Сега украинците трябва да се съвземат и да докажат на своите фенове, че неслучайно са стигнали до същинската фаза на Евро 2024.

ОЩЕ: Непредсказуемата група на ЕВРО 2024, която втрещи с безумни резултати (ВИДЕО)

Словакия

В колко часа започва Словакия – Украйна?

На другия полюс е настроението в редиците на Словакия. Тимът на Франческо Калцона измъкна точка срещу солидния състав на Дания и при победа над Украйна почти със сигурност ще си гарантира осминафинал. Мачът между Словакия и Украйна започва в 16:00 българско време.

Коя телевизия ще излъчва Словакия – Украйна?

Срещата ще бъде предавана пряко в българския телевизионен ефир. Телевизиите, които ще излъчат Словакия - Украйна са БНТ 1 и БНТ 3. Ако нямате възможност да гледате двубоя, то може да проследите Словакия - Украйна НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма за Евро 2024.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес