Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Скандал с Килиан Мбапе! Обвиняват го в изнасилване, той отрече и намеси ПСЖ

15 октомври 2024, 19:20 часа • 514 прочитания

Суперзвездата на Реал Мадрид Килиан Мбапе се забърка в огромен скандал! Според шведските медии французинът е обвинен в изнасилване - новина, която футболистът побърза да определи като "фалшива". Нападателят намеси ПСЖ в сагата, а на този фон шведската прокуратура потвърди за случай на изнасилване в Стокхолм, но без да споменава имена.

Почивката от Дешан излезе солено на Килиан Мбапе

Мбапе получи почивка от селекционера на Франция Дидие Дешан за мачовете от Лига на нациите и реши да оползотвори свободното време с купони. Капитанът на "петлите" бе заснет да се забавлява в нощен клуб в Стокхолм. Тези действия обаче му докараха сериозни проблеми.

Мбапе веднага отрече обвиненията и намеси ПСЖ

Късно в понеделник вечер един от най-големите вестници в Швеция - "Експресен", публикува информация, според която срещу Килиан Мбапе има подадена жалба с обвинение за изнасилване и сексуално посегателство. Многомилионната звезда реагира мигновено с публикация в социалните мрежи.

"FAKE NEWS" (б.р. - фалшиви новини). Толкова е предвидимо. Ден преди изслушването - не е съвсем случайно", написа той, по всяка вероятност визирайки делото, което води за неизплатени бонуси срещу Пари Сен Жермен.

Изявление от прокуратурата

Часове след медийната публикация шведската прокуратура излезе с официално изявление: “След медийните съобщение за предполагаемо изнасилване в Стокхолм, прокурорът може да потвърди, че в полицията е внесена жалба за изнасилване. Според доклада инцидентът е станал на 10 октомври 2024 в хотел в центъра на Стокхолм. Предварителното разследване е поето от прокурор Марина Чиракова. Прокурорът не е на разположение за отговори на медиите на този етап и не може да предостави повече информация. Когато такава бъде налична, тя ще бъде предоставена чрез ново съобщение за пресата.”

В медиите заваляха статии, според които полицията е обискирала хотелската стая на Килиан Мбапе и е иззела веществени доказателства. Предстои развитие по случая.

ОЩЕ: Истината излезе наяве: Не контузия, а личен избор лиши Франция от услугите на Мбапе

 

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес