Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"SIUUUBscribe": Кристиано Роналдо завладява YouTube, счупи пореден рекорд

22 август 2024, 10:59 часа • 722 прочитания

"Добре дошли в UR Cristiano - официалния канал на Кристиано Роналдо в YouTube. SIUUUBscribe!" Това пише в YouTube канала, който португалската суперзвезда Кристиано Роналдо стартира вчера. С това той пренесе и без това колосалното си присъствие в социалните мрежи в още една платформа. Роналдо има около 900 млн. последователи във Facebook, X и Instagram, а сега се опитва да завладее и YouTube. Каналът му, озаглавен UR Cristiano, стартира в сряда и още същия ден привлече над 15 милиона абонати.

Роналдо с ударен старт в YouTube

Новият канал стартира в сряда и за по-малко от 90 минути надхвърли един милион последователи, с което счупи световния рекорд за най-много абонати, събрани за един час. Веднага бяха публикувани 12 видеоклипа, което предполага, че проектът е бил в процес на работа от известно време, като гледанията варират между 2 и 10 милиона.

Новата платформа на Роналдо има за цел да даде на феновете възможност да надникнат в личния му живот, който води с партньорката си Джорджина Родригес. В един от първите видеоклипове двойката разкрива някои от тайните си в известната игра "Господин и госпожа". В друго видео Роналдо споделя и редица свои страсти и дава мнението си за някои от вечните съперничества: NFL срещу NBA, бокса срещу UFC и Рафа Надал срещу Новак Джокович.

Що се отнася до кариерата му на терена, Роналдо има договор с Ал Насър в до края на 2024/25 г. При напускането на Европа броят на головете му отново се изстреля нагоре, като през миналия сезон той се разписа 50 пъти в 51 мача. Роналдо счупи и рекорда за най-много голове за един сезон в Саудитска Арабия с 35 попадения.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес