Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа
Реклама
 

Швейцария - Италия: Кога и къде да гледаме първия 1/8-финал на ЕВРО 2024?

29 юни 2024, 06:00 часа • 5109 прочитания

Националните отбори на Швeйцария и Италия излизат днес в първи 1/8-финален сблъсък от Европейското първенство по футбол, което се провежда в Германия. Двубоят ще бъде изключително интересен, защото тимът на Мурат Якин демонстрира много солидно представяне до момента и доказа, че може да се противопоставя на световни колоси.

Реклама

ОБНОВЕНА: Европа ще има нов шампион! Швейцария детронира Италия (ВИДЕО)

Швейцария – Италия: Начален час и ТВ

Кръстоносците" нямат допусната загуба. Те стартираха с категорична победа над Унгария, като нападателят на Лудогорец Квадво Дуа зададе тон за голово шоу. В следващите си две срещи швейцарците записаха две равенства, които им осигуриха класиране напред. Типично по италиански пък, "Скуадра Адзура" накара своите почитатели да треперят до последно.

ОЩЕ: Вирусът „Саутгейт“ и „затапеният“ Роналдо: Скандална прогноза за шампион на ЕВРО 2024! (ВИДЕО)

В колко часа започва Швейцария – Италия?

Попадение в 98-ата минута срещу Хърватия прати Лучано Спалети и неговите възпитаници на 1/8-финал. Мачът между Швейцария и Италия е насрочен за тази вечер като ще стартира в 19:00 часа българско време. Срещата ще се проведе на Олимпийския стадион в Берлин и ще бъде ръководена от поляка Шимон Марчиняк.

Коя телевизия ще предава Швейцария – Италия?

Двубоят между Швейцария и Италия ще бъде предаван пряко в българския телевизионен ефир. Каналите, които ще излъчват мача са DIEMA и DIEMA SPORT 3.  Ако нямате възможност да гледате срещата, то може да проследите Швейцария – Италия НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ОЩЕ: Евро 2024: Пълна ТВ програма за Европейското първенство по футбол

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес