Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шокиращ пропуск на Роналдо взриви социалните мрежи (ВИДЕО)

12 март 2024, 14:59 часа • 2182 прочитания

Шокиращ пропуск на суперзвездата Кристиано Роналдо взриви социалните мрежи. Португалският нападател, който се слави като един от най-великите голмайстори в историята, не успя да се разпише от няколко метра по време на реванша от 1/4-финалите на азиатската Шампионска лига между неговия Ал Насър и Ал Аин.

Роналдо пропусна от няколко метра

В 61-ата минута, при резултат 2:2, топката бе изпратена в наказателното поле на Ал Аин. Футболист на Ал Насър стреля по земя, като кълбото отиде право към ръцете на вратаря. Стражът обаче не успя да улови топката и тя се върна в краката на Роналдо, който вече бе изпреварил своя пазач. Португалецът стреля веднага, но от няколко метра не уцели вратата, а прати кълбото в аут.

Ал-Насър отпадна от азиатската Шампионска лига

В крайна сметка Ал Насър отпадна на 1/4-финалите на азиатската Шампионска лига след изпълнение на дузпи. Първият двубой между двата тима завърши с успех на Ал Аин с 1:0 у дома. Снощи Ал Насър победи с 3:2 в редовното време и се стигна до продължения. В тях двата отбора си размениха по още един гол и победителят трябваше да се реши с дузпи. При наказателните удари играчите на Ал Аин бяха по-точки и спечелиха с 3:1.

Любопитното е, че единственият играч на Ал Насър, който вкара своята дузпа бе Роналдо. Преди това португалецът отбеляза и попадението за отбора си в продълженията като отново бе точен от наказателен удар. Той бе даден в 118-ата минута на срещата.

Преди дни Ал Насър допусна изненадваща загуба в първенството и се отдалечи от титлата.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес