Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Саутгейт да бъде уволнен - СЕГА! Рецептата Англия да спечели ЕВРО 2024 (ВИДЕО)

21 юни 2024, 16:53 часа

Гарет Саутгейт да бъде уволнен сега: това е "рецептата" за Англия, ако иска да спечели ЕВРО 2024. Такова мнение изрази главният редактор на Sportlive.bg Иво Вецев в поредното футболно предаване в "Студио Actualno", посветено на мачовете от Европейското първенство в Германия.

Реклама

Абсолютната тъпотия на Гарет Саутгейт

"Г-н Саутгейт каза след мача, че все още не може да намери играч като Калвин Филипс в халфовата линия. Това е абсолютна тъпотия, при цялото ми неуважение към Гарет Саутгейт. Как може при такава халфова линия да кажеш, че ти липсва Калвин Филипс? Колкото по-рано си тръгне Саутгейт, толкова по-добре", заяви спортният журналист.

Саутгейт има Ферари, но го кара с 15 км/ч

Той припомни как Кот д'Ивоар спечели Купата на африканските нации: "Уволниха си треньора, в елиминациите биха всички, вдигнаха трофея. Ето я рецептата за Англия да спечели Европейското първенство - Гарет Саутгейт да бъде уволнен (сега)." А неговият колега в студиото - Джем Юмеров, каза следното: "Саутгейт има Ферари, но го кара с 15 км/ч."

Гарет Саутгейт

Истинско бижу стои на пейката на Англия

Юмеров и водещият на студиото Стефан Йорданов подчертаха, че Саутгейт държи на пейката истинско бижу за Англия - Коул Палмър. Футболистът на Челси бе избран за най-добър млад футболист на Висшата лига и се отчете с 33 гола и асистенции през сезона. За момента обаче той стои неизползвана резерва за Англия. 

Отборът, който продължава да изумява на ЕВРО 2024

В другия мач от групата Словения не успя да победи Сърбия, но бе изключително близо. "Искам да поздравя словенците, ако ни гледат в момента. Наистина страхотно представяне. И те според мен не са очаквали - надскочиха си възможностите. Още една точка и могат да съжаляват, че не взеха повече от първите два мача", каза Стефан Йорданов.

Жак Карничник

Кой пропуска и кой си почива в сръбския отбор?

Джем Юмеров обърна внимание на пропуските на Сърбия, и в частност на Александър Митрович. Той смята, че Митрович и Душан Влахович се припокриват на терена. На сходно мнение е Иво Вецев, който смята, че Сърбия играе прекалено офанзивно, когато на терена са Влахович, Митрович и Душан Тадич. Причината е, че Влахович и Митрович не помагат в защита.

ОЩЕ от "Студио Actualno": Скъпи сърби, и ние не харесваме Пикси!

Александър Митрович

Златното поколение на Хърватия е към своя край

Спортните журналисти в студиото обърнаха внимание и на случващото се с Хърватия. "Шахматистите" не успяха да победят Албания и се нуждаят от задължителна победа срещу Италия в последния мач от групите. Стефан Йорданов смята, че силното поколение на хъратите застарява и предстои подмладяване в състава в следващите години.

Испания смаза Италия, но има един проблем

Испания пък смаза категорично Италия в мач, в който резултатът от 1:0 заблуждава. Около това мнение се обединиха спортните журналисти в студиото. Въпреки това Иво Вецев отличи един проблем на селекцията на "Ла Фурия Роха", който може да им изиграе лоша шега на по-късен етап от турнира.

Какъв е проблемът на Испания, защо Лудогорец "избухва" на ЕВРО 2024 и какъв обрат стана в играта с прогнози на редакторите - гледайте във видеото:

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес