Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Роналдо пречи на Португалия? Албания бие Испания?! Прогнозите на дървените философи (ВИДЕО)

22 юни 2024, 07:55 часа
Реклама

Склонен съм да кажа, че Албания ще победи Испания. Това заяви спортният редактор на Actualno Джем Юмеров в поредния футболен епизод, посветен на ЕВРО 2024. Все пак той даде по-предпазлива прогноза за финалния трети мач от "групата на смъртта" - и заложи на точен резултат 1:1.

Реклама

Албания да победи Испания на ЕВРО 2024?!

Джем обоснова прогнозата си с това, че Испания може да направи ротации в състава си и да не пусне в игра крилата си Нико Уилямс и Ламине Ямал. "Чааак да бият... много сложно", отвърна му главният редактор на Sportlive.bg Иво Вецев. А водещият на студиото Стефан Йорданов окуражи Джем да заложи на победа на Албания, за да го изпревари в играта с прогнози.

Албания

Роналдо обрича Португалия на не толкова резултатен футбол

Самият Стефан не пропусна да се заяде с любимеца на своите събеседници в студиото - Кристиано Роналдо. "Моята прогноза е 2:1 за Португалия. Бих им дал и по-изразителна победа, но знам, че Кристиано Роналдо ще играе, което ги обрича на не толкова резултатен двубой", каза водещият. А Иво Вецев му отвърна: "Щях да кажа 2:1, но просто напук на това, което каза, казвам 3:1 за Португалия."

Детайлен анализ на играта на Турция преди мача с Португалия

Джем Юмеров излезе от шеговития тон и навлезе в дълбоките дебри на турския футбол. Той направи тактическа дисекция на играта на Турция, подсказвайки на селекционера Винченцо Монтела на каква стартова единайсеторка трябва да заложи, за да изненада Португалия. "Аз мисля, че Монтела трябва да ти освободи треньорския пост", обърна се Стефан към Джем (гледайте анализа за Турция във видеото).

Винченцо Монтела Турция

Дървените философи пак се заядоха на тема "Лукаку"

Още в самото начало Стефан Йорданов се "изпусна", че в студиото е в компанията на "дървени философи". И това се потвърди при анализите за двубоя на следващия мач на Белгия срещу Румъния. Там Джем направи страшно "смелата" прогноза, че Ромелу Лукаку ще вкара гол на румънците. А Стефан пък тръгна да дава акъл на селекционера Доменико Тедеско да включи в игра Аксел Витсел и Лоис Опенда.

"За да си продължа тезата, че Ромелу Лукаку ще затвори устата на критиците тук, ще кажа 2:0 за Белгия и поне един гол на тарана Лукаку", каза Джем. "Много смела прогноза. Централният нападател на най-атакуващия футбол на Европейското ще вкара гол", отвърна му Иво. "Нали беше некадърен?", попита го Джем. "Той ще си остане некадърен, може да вкара и 8 гола в този двубой и пак ще си остане посредствен", отговори Вецев.

Най-добрият залог за мача Германия - Швейцария

Спортните журналисти в студиото продължиха с прогнози за двубоя Германия - Швейцария. А Иво Вецев даде "най-добрия залог" за точен резултат за този двубой, но предложи друг за играта с прогнози, за да се различава от неговите колеги. А неговите колеги посочиха един и същ точен резултат за тази среща (гледайте във видеото).

А кой прекали с пристрастията си към Ливърпул, кой се довери на шестото си чувство и кой ще вземе ключовия сблъсък между Хърватия и Италия - гледайте във видеото:

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес