Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Роналдо обяви отбора, в който ще сложи край на своята кариера

28 август 2024, 13:27 часа • 13395 прочитания

Настоящият клуб на Кристиано Роналдо в Саудитска Арабия - Ал-Насър ще бъде последният в кариерата на петкратния носител на "Златната топка". Това заяви португалската суперзвезда, цитиран от журналиста Фабрицио Романо. Роналдо се присъедини към Ал-Насър през 2023 година, като оттогава отбеляза 67 гола в 73 мача.

Ал-Насър е последният отбор за Кристиано Роналдо 

"Не знам дали ще сложа край на кариерата си след две или три години. Но вероятно ще го направя тук, в този клуб. Чувствам се добре да играя в Саудитска Арабия и искам да продължа", заяви Роналдо.

Португалецът добави, че не смята да става треньор, след като приключи с активната си кариера: "В момента идеята да стана треньор на отбор изобщо не я обмислям. Не виждам бъдещето си в тази посока. Предполагам, че ще правя други неща, които не са свързани с футбола, но само Бог знае какво ще се случи."

Кристиано Роналдо

39-годишният Роналдо е петкратен победител в Шампионската лига, европейски шампион и шампион в Лигата на нациите с Португалия. Той е голмайстор номер 1 в историята на националните отбори, на Европейските първенства, на Шампионската лига и на Световните клубни първенства. Наскоро Роналдо се захвана с нова страница в живота си и започна свой собствен YouTube канал, който спечели милиони абонати за дни.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес