Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Роналдо и Ал Насър останаха на косъм от гаф, бивш играч на Интер е спасителят (ВИДЕО)

09 май 2024, 23:12 часа • 2369 прочитания

Суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо и неговият Ал Насър постигнаха драматичен успех с 3:2 при визитата си на Ал Ахдуд в двубой от 31-вия кръг на Саудитската професионална лига. В герой за "жълто-сините" се превърна бившият футболист на Интер Марсело Брозович, който се отличи с две попадения.

Хърватинът отбеляза и победния гол в първата минута от добавеното време на срещата. Веднъж се разписа и Роналдо. Така Ал Насър остана на второто място със 77 точки - на 9 зад лидера Ал Хилал, който обаче е с мач по-малко. Ал Ахдуд от своя страна заема 15-ата позиция с 28 пункта.

ПРЕДИ ДНИ: Няма спирка! Нов хеттрик за Кристиано Роналдо в Саудитска Арабия (ВИДЕО)

Дните до Евро

Ал Насър поведе рано чрез Брозович и Роналдо

Възпитаниците на Луиш Кастро поведоха рано-рано в сблъсъка. Брозович откри резултата в седмата минута с хубав изстрел, а до първия четвърт час Кристиано удвои аванса на своя тим. След почивката другата звезда в отбора Садио Мане уцели напречната греда. Гостите обаче бяха наказани за пропуските си.

Ал Насър бе изравнен, но Брозович спаси тима си

В 60-ата минута Хасан Ал Хабиб намали изоставането на домакините, а 10 по-късно Савиор Годуин възстанови паритета. Все пак в добавеното време на двубоя Марсело Брозович бе на точното място, за да отправи неспасяем шут и донесе победата на Ал Насър.

ПРЕДИ ДНИ: Кристиано Роналдо избухна и класира Ал Насър на финал, но срещу най-големия кошмар (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес