Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Рекордна неустойка държи Тен Хаг в Юнайтед

02 ноември 2023, 16:05 часа • 1350 прочитания

Огромна неустойка държи мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг в клуба. Това разкриха медиите в Англия. „Червените дяволи“ се представят доста колебливо от началото на сезона като поради тази причина доста фенове и специалисти вече се обявиха против оставането на нидерландеца начело на тима.

Юнайтед не бърза да маха Ерик тен Хаг

За момента обаче ръководството на Манчестър Юнайтед е решило да не бърза с уволнението на Ерик тен Хаг. Причината е, че при евентуално негово освобождаване клубът ще трябва да плати сериозна неустойка, която е записана в договора на специалиста.

Манчестър Юнайтед

Тен Хаг взима над 15 млн. паунда при уволнение

Според информациите на Острова неустойката на Тен Хаг е в размер на над 15 милиона лири. Това означава, че той ще получи рекордна сума, ако бъде уволнен. До момента №1 по този показател бе Жозе Моуриньо, който получи точно 15 милиона лири, след като бе освободен от клуба през 2018-та.

След оттеглянето на сър Алекс Фъргюсън „червените дяволи“ са платили общо 37,9 милиона паунда под формата на компенсации на Дейвид Мойс, Луис ван Гаал, Жозе Моуриньо и Оле Гунар Солскяер.

Снощи Нюкасъл сгази Юнайтед на "Олд Трафорд" в турнира за Купата на Лигата.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес