Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Предаването, което забавлява като Испания и не отегчава за разлика от Англия (ВИДЕО)

02 юли 2024, 16:16 часа
Реклама

"Студио Actualno е предаването, което се стреми да ви забавлява като Испания, да не ви отегчава за разлика от Англия, а прогнозите и анализите в него да са прецизни като Швейцария" - така главният редактор на Sportlive.bg Иво Вецев откри поредния епизод на Студио Actualno, посветен на Европейското по футбол в Германия.

Студио Actualno с предаване за ЕВРО 2024

Той и спортните журналисти на Actualno.com Бойко Димитров и Джем Юмеров обсъдиха изминалите 1/8-финали от шампионата на Стария континент. Тримата, заедно с отговорния спортен редактор на Actualno.com Стефан Йорданов, който избяга след слабите си прогнози, коментират всичко най-интересно от ЕВРО 2024.

ОЩЕ: Вратар изкупи греха на Роналдо! Португалия оцеля след дузпи и ще играе с Франция на ЕВРО 2024 (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno

Специална награда - майсторският комикс "94-та. Легендата"

В продължение на месец - от 14 юни до 14 юли екипът се опитва да разгадава крайните резултати на всички мачове от континенталната надпревара. Регламентът е прост – за познат точен резултат се присъждат 3 точки, а за познат знак – 1 точка. Победителят в прогнозите, който ще стане ясен след финала на 14 юли, ще спечели майсторския комикс „94-та. Легендата“, посветен на събитията от Световното в САЩ.

В един от последните епизоди журналистите отново впечатлиха с колоритни анализи: „Трите котенца“ и "отзад катеначо, отпред Бате Начо“: Бутат ли фаворитите на ЕВРО 2024? (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес