Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Потвърдено: Ясно е кой ще е мениджър на Юнайтед през следващия сезон (ВИДЕО)

12 юни 2024, 09:00 часа
Реклама

Ръководството на Манчестър Юнайтед е решило да остави Ерик Тен Хаг като мениджър на тима и през следващия сезон въпреки най-ниското класиране на отбора във Висшата лига - осмо място. Специалистът преговаря за нов договор на "Олд Трафорд", тъй като настоящият му контракт изтича през лятото на 2025 година.

Тен Хаг остава начело на Манчестър Юнайтед

Британските медии съобщават, че позицията на властимащите идва след анализ в края на сезона за изминалата кампания, която завърши с изненадващата победа на финала за ФА Къп над големия фаворит Манчестър Сити. "Скай Спортс" обяви, че Тен Хаг е в разговори за нова сделка, защото договорът му навлиза в последния си сезон след две години начело.

ОЩЕ: 5-те нови правила за трансфери в Манчестър Юнайтед, които постави Джим Ратклиф

Ерик Тен Хаг

Лошото начало на сезона за "червените дяволи"

Бившият наставник на Аякс беше подложен на критики, поради факта че 20-кратният шампион на Англия претърпя най-лошия си старт на сезон от 1962/1963 с осем поражения в първите си 15 мача във всички турнири. "Червените дяволи" завършиха осми - 14 загуби в 38 двубоя, в първенството и отпаднаха от Шампионската лига в груповата фаза.

Преди време пък стана ясно, че 4-кратен носител на Шампионска лига напуска Манчестър Юнайтед (подробности четете в линка).

 

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес