Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Полицай стреля по вратар след мач в Бразилия (ВИДЕО 18+)

12 юли 2024, 01:04 часа • 2083 прочитания

Ужасни сцени се разиграха след двубоя от долните нива на бразилския футбол между Гремио Анаполис и Сентро Оесте. Служител на военната полиция стреля умишлено по крака на вратаря на Гремио Рамон Соуза по време на кавга между двата отбора. Стражът е ранен с гумен куршум и откаран с линейка до медицински център.

Ужас в Бразилия! Полицай стреля по футболист на терена

След победата на Гремио Анаполис над Сентро Оесте с 2:1 в мач от втора дивизия на щата Гояс футболисти от двата тима започват да спорят помежду си. В този момент военната полиция се намесва, за да спре кавгата. Видеокамерите запечатаха кадри, на които се вижда как служител на органите на реда насочва оръжието си към Соуза, след което изстрелва гумен куршум в крака на футболиста.

ОЩЕ: Футболна интернет звезда пристигна в София, срещна се с Терзиев и предизвика фурор (ВИДЕО)

Вратарят има сериозни рани

Вратарят получава първа медицинска помощ от лекаря на своя клуб заради прекомерно кървене. После е изнесен на носилка и откаран с линейка в медицински център, предава ESPN. Ръководството на Гремио Анаполис излезе с официална позиция по случая:

Позицията на клуба, чийто вратар бе улучен с гумен куршум

"Публично осъждаме жалкото, нелепо и отвратително събитие на стадион "Жонас Дуарте" в сряда вечерта. След края на мача нашият вратар Рамон Соуза беше  улучен от гумен куршум, изстрелян от полицай от Специализираната полицейска компания (CPE). Ужасен, невероятен и престъпен акт от страна на човек, който би трябвало да се грижи за безопасността и неприкосновеността на хората, които са били там.

Информираме, че ще предприемем съответните мерки, така че отговорното лице да бъде наказано и да се въздаде справедливост, така че това КРИМИНАЛНО деяние да не остане ненаказано.", гласи позицията на клуба.

Линк към видеото: https://x.com/nexta_tv/status/1811413604589015124 

ОЩЕ: Геният Саутгейт, Божията помощ и двойният аршин: Ще победи ли красивият футбол на ЕВРО 2024? (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес