Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Отборите, които НЕ биха България, плашат на ЕВРО 2024! (ВИДЕО)

19 юни 2024, 22:35 часа

В "Студио Actualno" спортните редактори Стефан Йорданов, Иво Вецев и Джем Юмеров обсъдиха всичко най-интересно от последните дни на Европейското по футбол в Германия. Вецев отбеляза интересния факт, че всички отбори, от които България не загуби, оставят добри впечатления на Евро 2024.

Реклама

НЕ биеш България, мачкаш на ЕВРО 2024!

"След първите мачове от груповата фаза на Евро 2024, можем да кажем, че всички трябва да се притесняват от отборите, от които България не загуби. И словенците, и сърбите оставиха добри впечатления, а Румъния победи Украйна. Аз продължавам да вярвам, че Пикси Стойкович не е адекватен треньор за силната селекция на Сърбия", заяви главният редактор на Sportlive.bg. Иво Вецев.

ОЩЕ: "Лукаку е преследван от тежка прокоба, но ще затвори устите на критиците" (ВИДЕО)

Може ли Сърбия да излезе от групата?

"Сърбите започнаха плахо, въпреки че можеха да измъкнат нещо от Англия, която игра много слабо. Сърбия изпусна своя шанс и сега излиза на поправителен срещу отбора на Словения. За мен ще е изненада, ако Сърбия излезе от групата", гласи мнението на Стефан Йорданов.

"Според мен Душан Тадич трябва да започне като титуляр за Сърбия, защото се видя срещу Португалия, че когато се появи в игра, тимът се пораздвижи. С Митрович и Влахович заедно в атака не се получават нещата, няма кой да гради играта. Милинкович-Савич също не бе на нужното ниво", отбеляза Джем Юмеров.

ОЩЕ: "Скъпи сърби, и ние не харесваме Пикси": Четвърти неадекватен треньор на ЕВРО 2024! (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес