Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Обвиниха звезда на Юнайтед в домашно насилие, бившата му със скандални разкрития

04 септември 2023, 15:53 часа • 1641 прочитания

Пореден сериозен скандал се разрази около Манчестър Юнайтед. Днес стана ясно, че един от основните футболисти на тима Антони е разследван в родната му Бразилия за домашно насилие, което е упражнил срещу бившата си приятелка Габриела Кавалин. Самата тя разказа потресаващи факти от времето, в което са живели заедно.

Антони редовно малтретирал приятелката си

Кавалин разкри, че докато е била с Антони той редовно я е малтретирал. Футболистът на Юнайтед дори я замерял със стъклени бутилки докато е била бременна. При един такъв случай тя опитала да се предпази, а счупените стъкла срязали пръстите ѝ до костта. В момента полицията в Сао Пауло събира доказателства по случая, а след това да започне и процес срещу играча, ако се докаже вината му.

Изцепките на Антони

„Антони заключваше вратата и не ми позволяваше да излизам. Пръстите ми бяха наранен от него, след като хвърли по мен бутилка, която се счупи и ме наряза до кост. Той счупи нещата ми, взе ми паспорта. Редовно хвърляше футболна топка по мен, замеряше ме с телефона си. Каза, че ще ме убие и след това ще се самоубие“, обясни Кавалин.

Днес пък стана ясно, че има сериозен скандал между мениджъра на Юнайтед Ерик тен Хаг и звезда на тима.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес