Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Носител на "Златната топка" пристига в България (ВИДЕО)

01 октомври 2024, 16:58 часа • 400 прочитания

Носителят на “Златната топка” Майкъл Оуен ще гостува в България на 12 ноември. Легендарният нападател на Ливърпул, Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед ще участва в научната спортна конференция на Barin Sports – Barin Sports Science Conference в София.

Майкъл Оуен пристига в България

„Конференцията ще е страхотно събитие, което ще събере на едно място някои от най-големите умове на спортната наука, иновациите и технологиите. Там ще са още водещи експерти и учени в областта на спорта, които ще споделят интересни неща за това какво правят спортистите и как се грижат за здравето си. Ако сте треньор, или просто се вълнувате от бъдещето на спорта, то това е събитие, което няма да искате да пропуснете“, казва Оуен във видеообръщение.

ОЩЕ: Кошмарен мач за Юнайтед! Тотнъм направи "Олд Трафорд" ад за "червените дяволи" (ВИДЕО)

Пас към миналото

"Конференцията има за цел да разшири границите на спортните постижения, а Майкъл Оуен ще сподели безценния си опит като един от най-успешните футболисти", пишат организаторите. Някогашният нападател ще сравни методите за възстановяване преди и сега.  Конференцията е първата по рода си, организирана от български учени, които са специалисти в областта на нанотехнологиите, физическата подготовка и възстановяването. 

ОЩЕ: Едва на 31 години: Бивша звезда на Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед се пенсионира

 

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес