Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нидерландия - Австрия: Кога и къде да гледаме решителния мач от група D на Евро 2024?

25 юни 2024, 18:00 часа

Отборите на Нидерландия и Австрия излизат един срещу друг в последния кръг от групите на Евро 2024. Срещата ще бъде много важна и за двете страни, които се надяват да продължат напред към елиминационната фаза на турнира. Мачът ще се изиграе на "Олимпиащадион" в Берлин и ще бъде ръководен от словашкия арбитър Иван Кружляк.

Реклама

ОБНОВЕНА: Страхотна Австрия шокира Нидерландия, спечели група "D" и е на 1/8-финал на Евро 2024 (ВИДЕО)

Нидерландия - Австрия на Евро 2024: Начален час и ТВ

Нидерландия започна европейската си кампания с победа срещу Полша, докато Австрия допусна загуба от тима на Франция. Във втория си мач от група D "лалетата" се изправиха срещу французите и след спорно отменен гол на Шави Симонс, двата тима разделиха по 1 точка в нулевото равенство. Австрийците пък успяха да изпратят Полша у дома, след като надделяха с 3:1.

Шави Симонс

В колко часа започва мачът от група D на Евро 2024?

И двата отбора се наяват да продължат участието си в Германия отвъд груповата фаза. Ключовият сблъсък, който никой не може да си позволи да загуби, ще започне в 19:00 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи срещата Нидерландия - Австрия?

Решителният мач между съставите на Нидерландия и Австрия ще бъде предаван пряко в българския телевизионен ефир. Каналите, които ще излъчват срещата, са Диема и Диема Спорт 3. Ако нямате възможност да гледате мача, може да проследите развоя на Нидерландия - Австрия НА ЖИВО в Sportlive.bg!

ОЩЕ: Пълна ТВ програма за Европейското по футбол

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес