Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нападател на Англия обяви Испания за фаворит във финала на Евро 2024

13 юли 2024, 12:11 часа • 880 прочитания

Нападател на Англия обяви Испания за фаворит във финала между двата тима на Европейското първенство по футбол. Става въпрос за офанзивния футболист на „трите лъва“ и Астън Вила – Оли Уоткинс. 28-годишният играч заяви, че тимът на „Ла Фурия“ заслужава да бъде считан за фаворит, тъй като стигна до двубоя за титлата в доста по-трудния поток.

Оли Уоткинс допълни, че Англия също има много талантливи футболисти и очаква да се получи вълнуващ мач за отличието. Той изрази надеждата си, че ще може да вземе участие в двубоя, след като именно той отбеляза победното попадение срещу Нидерландия, което класира „трите лъва“ на финала на Евро 2024.

„Техният път до финала бе по-труден“

„Техният път до финала беше по-труден, тъй като в този поток бяха Италия, Германия и Франция. По-големи отбори от тези, които срещнахме ние. Смятам, че те играят най-добре на турнира до този момент. Крилата им са много динамични, млади и пълни с увереност, но това важи и за останалите в отбора“.

„Ние също имаме огромен талант и вярвам, че ще стане вълнуващ мач. Нямам търпение този мач да дойде и по възможност да взема участие в него. Надявам се този път да стигнем до крайната цел“, заяви Оли Уоткинс.

По-рано днес звезда на Англия се зарече да изпие първата си бира, ако Англия стане европейски шампион.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес