Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

На Англия трябва да ѝ леят куршум – няма толкова уплашен отбор на Европейското! (ВИДЕО)

20 юни 2024, 14:30 часа

Англия стартира Европейското първенство по футбол в Германия със скромна победа над Сърбия. "Трите лъва" не блеснаха въпреки големите очаквания към островитяните. Основният виновник за това е националният селекционер Гарет Саутгейт, който не позволява на възпитаниците си да играят свободно в предни позиции.

Реклама

В Студио Actualno спортните журналисти Стефан Йорданов, Иво Вецев и Джем Юмеров дадоха своето мнение за представянето на англичаните до момента, както и споделиха какво очакват от сблъсъка със солидния тим на Дания. 

ОЩЕ: "Англия, фаворит №1 на Европейското, бави времето срещу Сърбия... СРАМ!" (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno

Англия ще предложи още от същото срещу Дания

Главният редактор на Sportlive.bg Вецев очаква момчетата на Саутейт отново да играят плахо и да не победят "червения динамит". Неговият колега Джем Юмеров допълни: "Даже Англия ще играе още по-плахо. Дания е една класа над Сърбия. Аз очаквам хикс, ако треньорът на "трите лъва" не остави футболистите си да играят футбол, но пък може Джуд Белингам да блесне."

Кауза пердута ли е Фоудън и Белингам да са заедно на терена?

Стефан Йорданов също отчете ролята на Белингам за успеха на островитяните и изрази желанието си да види Фил Фоудън в по-свободна роля. Журналистите обсъдиха дали звездата на Реал Мадрид и асът на Манчестър Сити могат да играят заедно на терена, без да им се припокриват ролите.

ОЩЕ: "Скъпи сърби, и ние не харесваме Пикси": Четвърти неадекватен треньор на ЕВРО 2024! (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес