Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Милан най-накрая взе три точки в Шампионска лига, 11 мач няма кой да бие Монако

22 октомври 2024, 21:44 часа • 633 прочитания

Милан и Монако постигнаха категорични успехи в двубоите си от третия кръг на Шампионска лига. "Росонерите" надвиха Брюж с 3:1 на “Джузепе Меаца” и завоюваха първи три точки в тазгодишното издание на турнира. "Монегаските" разпердушиниха Цървена Звезда с 5:1 и записаха 11-и пореден мач без загуба от началото на сезона.

Милан и Монако громят в Шампионска лига

Възпитаниците на Пауло Фонсека откриха резултата в 34-тата минута чрез Кристиан Пулишич, който вкара директно от корнер. Малко по-късно Рафаел Нвадике от състава на гостите беше изгонен с директен червен картон. Въпреки че играха с човек по-малко, футболистите на Брюж възстановиха паритета. Появилият се от скамейката Кириани Сабе преодоля Майк Менян за 1:1 в 51-вата минута.

ОЩЕ: ЦСКА започна ударно, но два червени картона и две дузпи го закопаха в Шампионска лига

 

Два гола за Райндерс

Ноа Окафор влезе в игра час след първия съдийски сигнал и му трябваха секунди, за да асистира на Тижани Райндерс, който върна аванса на Милан. В 71-вата минута нидерландският халф реализира още един гол за крайното 3:1. Двата отбора вече имат по 3 точки в Шампионска лига.

Монако разби Цървена Звезда

В същото време на “Луи II” Монако разби Цървена звезда с 5:1. Такуми Минамино изведе френския тим в 21-вата минута. Шериф Ндиайе изравни от дузпа в средата на първото полувреме. Малко преди почивката Брийл Емболо се разписа, а в 54-тата минута Вилфрид Синго покачи преднината на "червено-белите". До края на мача Минамино пак реализира, а сред голмайсторите името си добави и Магнес Аклиуш.

ОЩЕ: Грешни стъпки за българите в Шампионска лига, наш вратар допусна първи голове

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес