Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Меси взе решение за бъдещето си във футбола

02 март 2023, 14:33 часа • 3100 прочитания

Суперзвездата на Пари Сен Жермен Лионел Меси взе решение, свързано с бъдещето му във фубола. Аржентинецът иска да продължи кариерата си в Европа и няма да разглежда оферти от САЩ и Саудитска Арабия, съобщава испанското издание Diario Sport.

Както е известно, интерес към звездата на ПСЖ проявяват отборите на Интер Маями и Ал Хилал. Меси обаче не желае да напуска Стария континент, тъй като иска да продължи да се състезава на най-високо ниво поне още един сезон.

Лионел Меси

Сега остава една въпросителна пред аржентинеца - дали да остане в настоящия си клуб ПСЖ, или пък да погледне към бившия си отбор Барселона, който също проявява интерес към него. Меси има договор на "Парк де Пренс" до лятото, като все още не го е подновил.

ОЩЕ: Шави: Вратите за Меси в Барса винаги са отворени

Лионел Меси и Жоан Лапорта

Бащата на Меси вече проведе разговори с президента на Барселона Жоан Лапорта за потенциалното негово завръщане. При всички положения аржентинецът ще трябва да направи компромис със заплатата си, ако иска да се завърне на "Камп Ноу", където финансовата ситуация е значително по-лоша от тази в ПСЖ.

Междувременно стана ясно, че Меси е получил нова оферта от Саудитска Арабия, но значително по-ниска от тази на Кристиано Роналдо.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес