Мениджърът на Яя Туре: Човешките отношения не се купуват с пари - Туре напуска Манчестър Сити

6194
Мениджърът на Яя Туре: Човешките отношения не се купуват с пари - Туре напуска Манчестър Сити
Снимка: Getty Images / Guliver

В Манчестър Сити не проявяват дори и елементарно уважение към полузащитника Яя Туре и по тази причина той е готов да напусне клуба. Това заяви агентът на футболиста от Кот д`Ивоар Дмитрий Селюк.

Той поясни, че по време на празненствата в Абу Даби по случай спечелената титла нито един играч и никой от ръководството на клуба не е поздравил Туре за рождения му ден, а това го е обидило страхотно.

Сити предлага нов договор на Джо Харт

Манчестър Сити планува да задържи Джо Харт и голяма част от съотборниците му с нови договори през лятото.Харт, който има още две години...

"Яя е толкова разстроен, че обмисля смяна на клуба. Сити се отнесе към него неуважително. Не става въпрос за нова заплата или контракт, а просто за елементарни човешки отношения, които шейховете не могат да купят за никакви пари. Сега той е готов да премине в Барселона и да получава по-ниска заплата. Това, което стана, показа, че клубът не се интересува от него. Забравен? Говори се за Яя? За човек, който помогна на отбора два пъти да стане шампиона на Англия, да спечели Купата на страната и Купата на Лигата? На 11 май "гражданите" станаха шампиони, а на 13 май Туре имаше рожден ден. Всички се веселиха, но никой дори не го поздрави", възмутен е Селюк.

Между другото, едва ли босовете на Сити ще изпаднат в паника от това изявление на агента на Туре. Преди година той отново се жалваше за неуважително отношение към клиента му, но само след месец Туре продължи контракта си с клуба до лятото на 2017 г. 31-годишният халф играе в Сити от 2010 г. /БГНЕС

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят