Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Меле в съблекалнята: Украинците се сбиха след резила срещу Румъния

18 юни 2024, 17:42 часа • 3910 прочитания

Вчера (17.06) Румъния надделя над Украйна. "Жълто-сините" бяха смятани за фаворит в срещата, но северните ни съседи ги отвяха с 3:0 на „Алианц Арена“ в Мюнхен. Мачът на Евро 2024 беше първи и за двата отбора. След края му обаче загубилият отбор и селекционерът му бяха отчаяни, което доведе до сбиване в съблекалнята.

Меле между украиските играчи в съблекалнята 

Репортери на немския вестник „Билд“ разкриват, че е в съблекалнята е имало доста разгорещена среща, на която треньорът Серхий Ребров не е присъствал, защото е бил изгонен от 25-годишния вратар Андрий Лунин и полузащитника на Арсенал Олександър Зинченко.

Украйна-Румъния

След излизането на Ребров от съблекалнята положението е ескалирало и се е стигнало до бой между играчите. Селекционерът беше директен на пресконференцията след двубоя и обвини футболистите си за поражението от Румъния. Той изтъкна, че играчите не са дали всичко от себе си в двубоя.

Ние представляваме Украйна на този турнир и това е важен момент за цялата нация. Футболистите получаваха съобщения дори и от военни. Всеки играч трябва да даде всичко от себе си“, каза украинският селекционер.

Това е нашето лице. Ние достигнахме нивото си и трябва сериозно да се подготвим за следващия мач“, допълни той и продължи: „Сигурен съм, че играчите съжаляват. Те не дадоха всичко от себе си и загубихме. Така, че се извинявам!“. Следващата среща на украинския тим ще бъде във втория кръг на груповата фаза на 21 юни от 16:00 ч.

ОЩЕ ОТ ЕВРО 2024: Кръводарителят, който ще го тръскат като брашнян чувал на Евро 2024 (ВИДЕО) 

Йорданка Йончева
Йорданка Йончева Отговорен редактор
Новините днес