Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мбапе пред пълни трибуни на Бернабеу: "Ще дам живота си за Реал Мадрид!"

16 юли 2024, 16:32 часа • 693 прочитания

Днес суперзвездата на Реал Мадрид Килиан Мбапе беше представен като футболист на кралския клуб пред пълни трибуни на "Сантиаго Бернабеу". В първите си думи с фланелката на мадридчани 25-годишният нападател сподели вълнението си от това да сбъдне детската си мечта и увери, че ще даде всичко от себе си за бъдещи успехи на клуба. 

"Ще дам живота си за този клуб!"

"Добър ден на всички. Ще се опитам да говоря на испански. Уау, невероятно е да бъда тук, невероятно. Години наред мечтаех да играя за Реал Мадрид и сега мечтата ми се сбъдна. В момента съм едно много, много щастливо момче. Беше доста трудно, но сега съм тук и ще печелим заедно. Това е един невероятен ден. Още от дете имах само една мечта, да бъда на този стадион и ето ме тук сега. Затова благодаря на всички мадридисти и на хората, които са тук днес. Ще ви кажа едно нещо: ще дам живота си за този клуб и тази емблема!", каза Мбапе.

Килиан Мбапе

Мбапе се обърна и към всички деца сред 85 хиляди души, дошли да гледат представянето му на стадиона: "Искам да отправя и едно послание към децата, които са тук сега, защото виждам колко са много. Бях като всички вас. Имах една мечта и сега я сбъднах. Със страст можете да постигнете всичко. Сега аз съм тук, но следващият може да е някой от вас."

"1, 2, 3 , Ала Мадрид!"

В края на изявлението си той направи препратка към предишното толкова бляскаво представяне на футболист на Реал Мадрид, а именно на неговия идол Кристиано Роналдо през 2009 година.

"Днес сбъдвам мечтата си да бъда в най-великия клуб и клуба на моите мечти. Предлагам ви да извикаме заедно "Ала Мадрид" като едно голямо семейство. 1, 2, 3, Ала Мадрид!", завърши 25-годишният французин.

ОЩЕ: Флорентино Перес приветства Мбапе: "Добре дошъл у дома"

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес