Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Лукаку е преследван от тежка прокоба, но ще затвори устите на критиците" (ВИДЕО)

19 юни 2024, 16:44 часа
Реклама

В "Студио Actualno" спортните редактори Стефан Йорданов, Иво Вецев и Джем Юмеров обсъдиха всичко най-интересно от последните дни на Европейското по футбол в Германия. Вецев сериозно критикува тарана на Белгия Ромелу Лукаку, докато Юмеров защити централния нападател и отдаде пропуските му на тежка прокоба.

"На големи форуми Ромелу Лукаку е карък"

"Белгийците няколко пъти успяха да вкарат топката във вратата на съперника, но имаше малшанс. На големи форуми Ромелу Лукаку е карък, преследван е от тежка прокоба", заяви Джем Юмеров, който се появи за пръв път физически на снимачния терен. Главният редактор на Sportlive.bg веднага го прекъсна и отсече:

ОЩЕ: Сензация на ЕВРО 2024! Белгия тръгна със загуба след 2 отменени гола на Лукаку (ВИДЕО)

Некадърен ли е Ромелу Лукаку?

"Прокоба, наречена некадърност!", на което младият му колега отвърна: "Аз смятам, че Лукаку е талантлив футболист. Даже ще направя една предварителна прогноза. Още в следващия мач нападателят ще ти затвори устата, а Белгия ще навакса с две победи и ще продължи напред, стига Кевин де Бройне да се посъбуди."

Лукаку ще затвори устите на хейтърите още в следващия мач

Иначе в началото на поредния епизод, посветен на Евро 2024, Иво Вецев и Джем Юмеров се захапаха относно казаното в отсъствието на по-младия редактор. Вижте какво още коментираха журналистите в "Студио Actualno": Слаб Кристиано, некадърен Лукаку: Кой ще затвори устата на "многознайкото"? (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес