Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Легенда на Барса ще продължи кариерата си в ОАЕ (ВИДЕО)

08 август 2023, 11:44 часа • 1037 прочитания

Легендарният полузащитник на Барселона Андрес Иниеста ще продължи кариерата си в ОАЕ. Според информации от различни медии халфът, който от няколко години защитава цветовете на японския Висел Кобе, можеше да се събере в един отбор с Лионел Меси, но в крайна сметка това няма да се случи. 

В социалните медии бе публикувано видео от летището в Дубай, на което Иниеста е посрещнат от представители на клуба Емирейтс от Рас ал Хайма. По-рано беше съобщено, че 39-годишният испанец ще подпише договор до 2024 г. с възможност за удължаване с още един сезон. На 2 юли полузащитникът стана свободен агент, тъй като контрактът му с Висел Кобе, за който играеше от 2018 година, изтече. Преди това той прекара 16 години в Барселона.

Така Андрес Иниеста няма да се събере с бившите си съотборници Лионел Меси, Жорди Алба и Серхио Бускетс в Интер Маями. Откакто 7-кратният носител на "Златната топка" пристигна в САЩ, той впечатлява с представянето си във всеки един двубой. В последния мач на тима си Лео избухна с нови 2 гола (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес