Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Канада - Уругвай: Кога и къде да гледаме малкия финал на Копа Америка (ВИДЕО)

13 юли 2024, 15:17 часа • 1429 прочитания

Националните отбори на Канада и Уругвай излизат тази нощ един срещу друг в "малкия финал" на Копа Америка. На стадион Банк ъф Америка (Шарлът) двата тима ще определят кой ще се окичи с бронзовите медали. Срещата ще бъде ръководена от венецуелския съдия Алексис Ерера.

ОБНОВЕНА: Уругвай се окичи с бронза на Копа Америка, Луис Суарес - герой (ВИДЕО)

Канада - Уругвай: Начален час и ТВ

"Кленовите листа" излязоха втори от своя група А с 4 точки. На четвъртфиналите те елиминираха Венецуела посредством дузпи след 1:1 в редовното време и продълженията. В полуфиналния сблъсък обаче отстъпиха на Аржентина и загубиха възможността да спорят за титлата.

ОЩЕ: Меси призна: Това е последната Копа Америка за мен, изиграх и последното си Световно

Уругвай

В колко часа започва Канада - Уругвай?

Селекцията на Марсело Биела пък даде много сериозна заявка на старта на континенталната надпревара с три победи в груповата фаза. На четвъртфиналите Уругвай отстрани големия фаворит Бразилия, за да си осигури двубой с Колумбия. С 10 човека Хамес Родригес и компания поднесоха изненадата и изхвърлиха уругвайците. Мачът между Канада и Уругвай ще се състои в ранните часове в неделя. Двубоят е насрочен за 03:00 часа

Коя телевизия ще предава Канада - Уругвай?

Срещата между Канада и Уругвай ще бъде предавана пряко в българския телевизионен ефир. Каналът, който ще излъчи мача е Макс спорт 3. Очаквайте интересни истории от Копа Америка и репортаж от двубоя в спортната секция на Actualno.com.

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма за Копа Америка 2024.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес