Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Камата в Мюнхен: Христо Стоичков мотивира "петлите" за сблъсъка с Испания (ВИДЕО И СНИМКА)

09 юли 2024, 15:19 часа • 2463 прочитания

В навечерието на първия полуфинал на Евро 2024, между отборите на Испания и Франция, на терена в Германия стъпи и една българска легенда. Христо Стоичков присъстваше на тренировката на "петлите" на стадиона в Мюнхен преди решаващия сблъсък тази вечер.

Сточков подкрепя Франция преди полуфинала на Евро 2024

Легендарният №8 си поговори с наставника на французите Дидие Дешан и със звездата на отбора Килиан Мбапе, когото нарече "бляскавото бъдеще на футбола". Но Стоичков добави, че въпреки таланта на младия французин, не бива да се подценява съперника: "Срещу него е Испания, а това е един изключителен отбор."

 

В пост в социалните мрежи Камата написа: "Килиан Мбапе е бляскавото бъдеще на футбола! Пожелах му да изиграе един от най-добрите си мачове, но да не забравя - срещу неговата Франция има изключителен отбор на Испания! Нека по-добрият победи! А ние ще се наслаждаваме на най-великата игра!"

.

Kylian Mbappé 🤝 Hristo Stoitchkov ☑️Гордост Българска 🇧🇬🇧🇬 ☑️Респект г-н Стоичков ☑️Няма да има втори като него

Posted by Nikolay Cholakov on Tuesday, July 9, 2024

Килиан Мбапе се разписа веднъж от дузпа дотук на турнира и ще търси първия си гол от игра срещу Испания. Френската звезда пострада в първия мач от Евро 2024 и оттогава играе с предпазна маска на лицето поради счупен нос.

Христо Стоичков пък ще гледа полуфинала довечера и ще присъства на финалния двубой на европейското първенство в неделя на стадиона в Берлин.

ОЩЕ: Нова глава в историческото съперничество между Испания и Франция

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес