Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Христо Стоичков посочи своя фаворит за "Златната топка"

23 юли 2024, 15:10 часа • 17223 прочитания

Легендата на българския и световния футбол Христо Стоичков даде обширно интервю за френското списание „Франс Футбол“, което ще бъде публикувано в пълен вариант тази есен. В него Камата разкрива своя фаворит за "Златната топка". Според Модерния ляв Килиан Мбапе е една крачка пред всички останали.

Според Стоичков фаворитите за Златната топка са от Реал Мадрид

За Стоичков звездите на Реал Мадрид - Мбапе, Винисиус Жуниор и Джуд Белингъм са тримата играчи, които ще се борят за най-престижното индивидуално отличие. Дори французинът да е „водещият кандидат“, носителят на приза от 1994 година е смятал, че Копа Америка и ЕВРО 2024 могат да пренаредят картите, тъй като интервюто се проведе преди повече от месец в Зала на славата "Христо Стоичков".

ОЩЕ: "Кметът на Барселона": Стоичков се включи в представянето на новите каталунски екипи (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno

Камата предвижда хегемония за "Златната топка"

"Първият от тези играчи, който спечели "Златната топка", ще спечели две или три поредни победи", уверен е легендата на Барселона, който даде мнението си за още няколко футболисти от новото поколение. В първата част от разговора Христо Стоичков не скри своята болка, че нямаме играчи в Барселона и Манчестър Сити (ВИДЕО и подробности вижте в линка).

Линк към видеото: https://www.dailymotion.com/video/x91kg1q

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес