Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Германия - Унгария: Кога и къде да гледаме втория мач на Бундестима на Евро 2024?

19 юни 2024, 17:12 часа
Реклама

Домакинът Германия излиза тази вечер за втория си мач от група А на Европейското първенство по футбол 2024. Бундестимът се изправя срещу отбора на Унгария на стадион "MHPArena" в Щутгарт, а срещата ще бъде ръководена от нидерландския арбитър Дани Макели. Двубоят е много важен и за двата тима, тъй като може да се окаже решаващ за техните съдби.

ОБНОВЕНА: Нова "шампионска" победа: Германия гледа смело към 1/8-финалите на Евро 2024 (ВИДЕО)

Германия - Унгария на Евро 2024: Начален час и ТВ

Германия тръгна с мощен разгром на Европейското, след като разби тима на Шотландия с 5:1. Сега съставът на Юлиан Нагелсман ще се надява на нов силен мач срещу Унгария, който записа загуба от Швейцария в първия мач и е задължен да търси поне точка срещу Бундестима.

Група A Евро 2024

В колко часа започва вторият мач на Бундестима

За да се противопостави на Германия, Унгария не трябва да повтаря грешката на Шотландия - да играе с високо изнесена защита, защото рискува да бъде отнесена като "куцо пиле домат" (ВИДЕО). Двубоят между Германия и Шотландия започва в 19:00 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи Германия - Унгария

Срещата от група A ще бъде излъчена пряко в българския телевизионен ефир. Телевизиите, които ще предават мача на Германия и Унгария, са БНТ 1 и БНТ 3. Ако нямате възможност да гледате двубоя, то можете да проследите Германия - Унгария НА ЖИВО в Sportlive.bg!

ВИЖТЕ пълна ТВ програма за всички мачове от ЕВРО 2024

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес