Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа
Реклама
 

Германия - Дания: Кога и къде да гледаме 1/8-финала на ЕВРО 2024?

29 юни 2024, 09:00 часа • 4903 прочитания

Националните отбори на Германия и Дания излизат днес в интригуващ 1/8-финален сблъсък от Евро 2024Двубоят ще се проведе на "Сигнал Идуна Парк" в Дортмунд и ще бъде ръководен от английския рефер Майкъл Оливър. Сблъсъкът се очаква с голям интерес, тъй като и двата тима нямат загуба до момента.

Реклама

ОБНОВЕНА: ВАР и съдията "убиха" Дания и пратиха Германия на 1/4-финал на Евро 2024 (ВИДЕО)

Германия – Дания: Начален час и ТВ

Бундестима размаза Шотландия в откриващия двубой на континенталната надпревара, а впоследствие се наложи над Унгария. В последната си среща от груповата фаза обаче възпитаниците на Юлиан Нагелсман демонстрираха известно колебание срещу Швейцария и завършиха наравно.

ОЩЕ: Вирусът „Саутгейт“ и „затапеният“ Роналдо: Скандална прогноза за шампион на ЕВРО 2024! (ВИДЕО)

В колко часа започва Германия – Дания? 

Именно това вдъхва увереност на "червения динамит", който стигна дотук с три равенства. Балансираният състав на Каспер Хюлманд е в пълна боеспособност и готов да изхвърли домакините. Мачът между Германия и Дания е насрочен за тази вечер като ще стартира в 22:00 часа българско време

Коя телевизия ще предава Германия – Дания?

Двубоят между Германия и Дания ще бъде предаван пряко в българския телевизионен ефир. Каналите, които ще излъчват мача са БНТ и БНТ 3.  Ако нямате възможност да гледате срещата, то може да проследите Германия – Дания НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ОЩЕ: Евро 2024: Пълна ТВ програма за Европейското първенство по футбол

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес