Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Фил Фоудън да си беше останал вкъщи с жената и децата, а не да играе на ЕВРО 2024 (ВИДЕО)

02 юли 2024, 18:33 часа
Реклама

Главният редактор на Sportlive.bg Иво Вецев сериозно критикува Фил Фоудън и Джуд Белингам за представянето им по време на 1/8-финалния двубой между Англия и Словакия от Европейското първенство по футбол в Германия. Журналистът и редакторите на Actualno.com Джем Юмеров и Бойко Димитров коментираха изминалите срещи от ЕВРО 2024.

Критики към станалия баща Фоудън

"Саутгейт не направи нито една смяна на почивката. Букайо Сака игра халфбек... Тотално разочароваха англичаните. Фил Фоудън да беше останал в Англия да гледа жената и децата, защото е тотален анонимник! Джуд Белингам знае, че ако играе така, ще бъде резерва в Реал Мадрид. Хари Кейн - тотално безличен", гласеше част от тирадата на Вецев, който визира факта, че Фоудън се прибра до Острова, за да присъства на раждането на третото си дете.

ВАР-ът на Actualno

"Трите котенца" се защитаваха дълбоко срещу Словакия

"Не мога да повярвам, че Англия игра така. След като поведоха с 2:1, "трите лъва" се прибраха дълбоко в защита, което беше абсурдно, вместо да се възползват от Езе и Тони. Пикфорд се радваше така все едно е станал световен шампион, бавеше времето", допълни той. Спортните журналисти се обединиха около тезата, че Англия играе по начин, с който да си заслужи прякора "трите котенца".

ОЩЕ: Съдийско рамо класира Англия на 1/4-финал на ЕВРО 2024 (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес