Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Драма като в ДПС в играта ни с прогнози: Всички искат Англия да загуби финала на ЕВРО 2024! (ВИДЕО)

12 юли 2024, 11:46 часа • 2259 прочитания

Прагматичният срещу атрактивният футбол. Така главният редактор на Sportlive.bg Иво Вецев и спорните редактори на Actualno.com Джем Юмеров и Бойко Димитров описаха предстоящия финал на Европейското първенство по футбол в Германия. В играта с прогнози на нашия екип цари драма, подобна на турбуленцията в ДПС.

Атрактивният срещу прагматичният футбол: Всички искат Англия да загуби от Испания на ЕВРО 2024!

Юмеров и Димитров имат по 42 точки, а победителят ще се реши посредством предположенията им за двубоя за трофея на ЕВРО 2024. Титулярният водещ на спортното Студио Actualno Стефан Йорданов пък прояви несериозно отношение, като, освен че отсъства, не даде своята прогноза за финала между Испания и Англия.

ОЩЕ: Геният Саутгейт, Божията помощ и двойният аршин: Ще победи ли красивият футбол на ЕВРО 2024? (ВИДЕО)

Гарет Саутгейт

Дано Англия да се подведе по красивия футбол на Испания

"Надявам се красивият футбол на Испания да доминира, а англичаните да се подведат по него и да играят по подобие на първото полувреме срещу Нидерландия", заяви Джем Юмеров, който акцентира върху ключовите моменти в сблъсъка между "Ла Роха" и "трите лъва". Бойко Димитров пък даде своето мнение за съревнованието между Фил Фоудън и Дани Олмо.

Най-критикуваният футболист на „Ла Роха“ ще затвори устите на критиците

В Студио Actualno коментираха и ролята на Алваро Мората в състава на Луис де ла Фуенте. Според Юмеров нападателят се е обидил на испанските медии за отправените критики, но ще им затвори устите с представянето си във финала. Спортните журналисти се пошегуваха, че Хари Кейн няма много златни отличия в своята кариера, а един от тях заяви: „Ако видя Хари Кейн с трофей, мога да се откажа от тази професия.“

ОЩЕ: Златна резерва на Гарет Саутгейт класира Англия на финал срещу Испания на ЕВРО 2024 (ВИДЕО)

Хари Кейн

Нестандартни прогнози за финала на ЕВРО 2024 в Студио Actualno

Редакторите този път решиха да изненадат зрителите с няколко нестандартни прогнози за мача за трофея. Според Димитров ще има много корнери и картони, а Хари Кейн ще се разпише. "Над 2.5, гол/гол и голмайстор Родри", гласяха предположенията на Джем Юмеров. Иво Вецев пък прогнозира точен удар на Джуд Белингам, Фабиан Руис - голмайстори и картон за Трипиер, който ще се изправи Ламин Ямал на фланга.

"Дай Боже!“: Всички са срещу Англия

"Дай Боже!", така Джем Юмеров отговори на Иво Вецев, който прогнозира разгромна победа за Испания срещу Англия на финала на ЕВРО 2024. И тримата спортни журналисти се надяват "трите лъва" да загубят втори пореден двубой за европейска титла. Пречи ли Хари Кейн на Фил Фоудън и Джуд Белингам и какви точни прогнози дадоха в Студио Actualno за финала, гледайте във видеото:

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес