Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Договорено: Манчестър Юнайтед решава проблемите в защита с двама от Байерн Мюнхен

10 август 2024, 19:54 часа • 1117 прочитания

Манчестър Юнайтед ще се опита да реши проблемите си в защита с привличането на защитниците на Байерн Мюнхен Матайс де Лихт и Нусаир Мазрауи. В същото време Аарън Уан-Бисака поема към Уест Хям. Новините потвърждава авторитетният спортен журналист Фабрицио Романо.

Де Лихт и Мазрауи идват в Юнайтед, Бисака си тръгва

За правата на Де Лихт "червените дяволи" ще заплатят на 45 милиона евро плюс още пет милиона, заложени като бонуси. 24-годишният нидерландец цяло лято не криеше желанието си да премине на "Олд Трафорд", където ще работи с бившия си старши треньор в Аякс Ерик тен Хаг.

ОЩЕ: Манчестър Сити губеше до 89-ата минута, но надви Юнайтед след дузпи за Къмюнити Шийлд (ВИДЕО)

Заедно с него 20-кратните шампиони на Англия взимат и крайния бранител Нусаир Мазрауи. Той ще подпише договор за пет години с опция за още една. За правата на 26-годишния мароканец ще бъдат платени 15 милиона лири плюс още пет милиона като допълнителни клаузи. Очаква се в близките дни сделката да бъде финализирана.

Уан-Бисака пък напуска Манчестър Юнайтед при оставащ договор от една година. Манчестърци ще спечелят 15 милиона паунда от английския футболист – сума, която моментално ще инвестира в мароканеца Мазрауи.

ОЩЕ: Сделката е факт! Атлетико Мадрид купува нападател на Манчестър Сити, заформя атомно дуо

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес