Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Чили - Аржентина: Кога и къде да гледаме втория мач на Меси на Копа Америка 2024?

26 юни 2024, 01:00 часа

Националните отбори на Чили и Аржентина се изправят един срещу  друг във вторите си двубои от група А на турнира Копа Америка 2024 в САЩ. На стадион "Мет-Лайф" в Ийст Ръдърфорд, Ню Джърси "гаучосите" ще продължат своя поход към нов трофей след триумфа на Мондиал 2022 в Катар. 

Реклама

ОБНОВЕНА: Гол в края прати Аржентина на 1/4-финал на Копа Америка (ВИДЕО)

Чили - Аржентина: Начален час и ТВ

Надпреварата в Щатите е една от националните подготовки за Световното първенство през 2026 година. "Албиселесте" стартира с успех срещу Канада, а суперзвездата Лионел Меси счупи нов рекорд. Сега тимът на Лионел Скалони има възможността да затвърди доброто представяне срещу коравата селекция на Чили.

ОЩЕ: Бразилия се спука да изтърва и стартира Копа Америка с издънка (ВИДЕО)

В колко часа започва Чили - Аржентина?

Лео Меси и компания са в серия от шест последователни победи, като четири са постигнати в контроли. Чилийците от своя страна не успяха да победят Перу преди няколко дни и завършиха 0:0. Срещата Чили - Аржентина е насрочена за 04:00 часа в сряда сутрин.

Коя телевизия ще излъчи сблъсъка Чили - Аржентина от Копа Америка 2024?

Сблъсъкът между Чили и Аржентина ще бъде предаван пряко в българския телевизионен ефир. Каналът, който ще излъчва двубоя е "Макс Спорт 3". Следете всичко най-интересно от Копа Америка 2024 със спортната секция на Actualno.com.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Копа Америка 2024: Пълна програма | мачове | отбори | ТВ излъчване

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес