Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Часове след края на мача: Фен на Англия се събуди сам на празния стадион (ВИДЕО)

18 юни 2024, 17:51 часа
Реклама

Привърженик на Англия се събуди сам и объркан на празния стадион в Гелзенкирхен, часове след като англичаните изиграха своя мач със Сърбия. В неделя "трите лъва" грабнаха трите точки след плахо представяне за 1:0, а изглежда въпросният запалянко няма и спомен от първия мач на Евро 2024.

Фен се събуди сам и объркан след победата на Англия

Англичанинът качи видео в социалните мрежи, в който споделя: "Току-що се събудих. Часът е 4 сутринта". Той обърна камерата, за да се видят хилядите празни седалки на стадиона на Шалке 04.

Клипът бе гледан от стотици хиляди пъти. И макар той да предизвика смях сред футболните привърженици, мнозина се запитаха как охраната е пропуснала заспалия фен. Вижда се че, светлините на стадиона също са били забравени в този ранен час.

Англичани се пошегуваха със стила на игра на Саутгейт

Фенове се пошегуваха на следващия ден, като написаха на един от плакатите: "Ето какво се случва, когато гледаш "приспивния" футбол на Саутгейт."

Англичаните ще искат да докажат на своите фенове, че има какво да се гледа в играта им още в следващия им мач срещу Дания на 20 юни от 19:00 часа. Гарет Саутгейт и възпитаниците му ще искат да се реваншират за не особено блестящото си представяне в първата среща и да отвърнат на критиките с един добър резултат.

ОЩЕ: Нулев принос! Какво се обърка за Фил Фодън в откриващия мач на Англия?

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес