Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бербатов предложи помощ на свой бивш съотборник в Юнайтед

19 октомври 2023, 16:22 часа • 1821 прочитания

Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов предложи помощ на своя съотборник при „червените дяволи“ от близкото минало - Уейн Рууни. Англичанинът наскоро пое намиращия се в Чемпиъншип тим на Бирмингам. Бербо сподели, че няма планове да се занимава с треньорска дейност, но е готов на помогне на Уаза и да го посъветва нещо, винаги когато той поиска мнението му.

Бербатов говори пред официалния сайт на букмейкърски сайт като коментира назначението на Рууни в Бирмингам. Според него бившият му съотборник ще се изправи пред доста трудности в тима, но въпреки това има качествата да постигне успехи.

Бербатов няма намерение да се занимава с треньорство

Димитър Бербатов Уейн Рууни

„Имам свой собствен път и нямам планове да се занимавам с треньорство, но винаги съм в готовност да помагам и съветвам Рууни. Обичам футбола и мога да донеса нещо. Никога не знае човек. Любопитен съм да видя как Уаза напредва в тази линия на работа, защото в Америка е едно, докато в Англия е различно“.

„Уейн е голямо име във футбола. Той знае, че когато се откажеш, то името ти може да ти намери място в спорта, но когато говорим за треньорство, трябва да започнеш от самото начало. Работата в Бирмингам ще е трудна и искаш някой, който да бъде до теб. Чудесно е, че Уейн добави човек като Джон О'Шей в своя екип“, каза Бербатов.

Вчера Бербатов за пореден път атакува остро ръководството на БФС.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес