Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Баща и син на футболния фронт: Петер и Каспер Шмайхел споделят незабравимо интервю на Евро 2024 (ВИДЕО)

21 юни 2024, 18:14 часа
Реклама

Легендата на Манчестър Юнайтед Петер Шмайхел интервюира сина си Каспер, след като той помогна на Дания при равенството с Англия на Евро 2024. След мача на двата отбора фамилия Шмайхел споделиха един невероятен момент между баща и син, който стопли сърцата на футболните фенове.

Каспер беше капитан на страната си при равенството 1:1 срещу Англия. Хари Кейн вкара покрай бившия страж на Лестър Сити и Манчестър Сити в 18-ата минута, но Мортен Хюлманд изравни с великолепен удар от дистанция. В крайна сметка резултатът във Франкфурт беше поделен и датчаните ще мечтаят за 1/8-финалите.

Емоционален момент за фамилия Шмайхел след мача Дания - Англия

Шмайхел-младши направи страхотно спасяване, за да откаже Оли Уоткинс в края на мача, а след това се яви пред медиите, където го очакваше неговият баща. Легендата на Манчестър Юнайтед работи на турнира като водещ за "Фокс Спортс".

По време на разговора с Каспер 60-годишният Петер каза на сина си: "Правил съм много интервюта с много играчи, но никога не съм правил това." Той разтвори ръце, за да прегърне детето си в един красив момент. Каспер му подаде фланелката от мача - жест, който Петер определи като "фантастичен", преди двамата да се отдалечат от камерата в противоположни посоки.

Отборът на "червения динамит", воден от Каспер Шмайхел, ще се изправи срещу Сърбия в последният сблъсък от груповата фаза. Мачът ще се изиграе на 25 юни от 22:00 часа.

ОЩЕ: Феновете превземат сцената: Смях и сълзи преди мача Дания - Англия (ВИДЕО)

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес