Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Барселона отказва 250 милиона евро за Ламин Ямал и го прави "вечно куле"

17 септември 2024, 12:48 часа • 647 прочитания

Испанският колос Барселона възнамерява да се обвърже с младата си звезда Ламин Ямал до 2030 година, съобщава испанското издание Marca. Според информациите, каталунците ще изчакат следващото лято, когато Ямал ще навърши 18 години, за да му предложат нов дългосрочен договор с продължителност до 2030-а.

Барселона връзва Ламин Ямал с договор до 2030 година

Още този сезон Барселона ще увеличи заплатата на Ямал, която в момента възлиза на 1,5 млн. евро на година без бонусите. 17-годишният Ламин се представя великолепно както за каталунците, така и с националния отбор на Испания, с който стана европейски шампион през това лято.

Ламин Ямал

Каталунците отказват да продадат Ямал на ПСЖ за 200 млн. евро

Ръководството на Барселона е твърдо решено, че иска да задържи юношата си в отбора, независимо от офертите на други клубове. Смята се, че френският гранд Пари Сен Жермен е готов да плати внушителните 250 милиона евро за 17-годишния Ямал, но от Барса са категорични, че не продават играча.

Ламин Ямал започна много силно новия сезон, като се отчете с 3 гола и 4 асистенции в първите си пет мача. В момента специализираният портал Transfermarkt го оценява на 120 милиона евро, което е внушителна цена за 17-годишен футболист.

ОЩЕ: В Реал Мадрид сигурни: Барса много скоро ще се подхлъзне в Испания!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес