Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Байерн и Барселона се прицелиха в звезда на Манчестър Юнайтед

03 юни 2024, 12:00 часа
Реклама

Байерн Мюнхен и Барселона са се свързали с агента на капитана на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш Мигел Пиньо, твърдят португалските издания "О Жого" и "А Бола". Информацията е потвърдена от близък до футболиста човек.

Байерн и Барселона в контакт с Бруно Фернандеш

Бруно Фернандеш има договор с "чевените дяволи" до края на 2026 г. Затова от Германия и Испания са се поинтересували при какви условия португалецът би напуснал Манчестър. Според отговора на Пиньо зависи дали двата гранда ще предприемат конкретни оферти за трансфер на футболиста. Сигурно обаче е, че Манчестър Юнайтед няма лесно да пусне капитана си.

Бруно Фернандеш

Баварците проявяваха известен интерес към Фернандеш още през миналия трансферен прозорец, когато начело на отбора беше Томас Тухел. След напускането на германския наставник тимът от Мюнхен не зачеркна Бруно от списъка си, като новият треньор на Байерн Венсан Компани ще търси подсилване на състава си, а португалецът влиза в плановете му.

Барса трудно ще привлече Бруно

Барселона също проявява сериозен интерес към Фернандеш, но с оглед на финансовата ситуация в клуба, каталунците едва ли ще могат да си позволят услугите му.

Бруно Фернандеш

На този етап португалската звезда се фокусира изцяло върху подготовката си за Европейското първенство в Германия и клубното му бъдеще е в ръцете на агента му. През изминалия сезон от Висшата лига Бруно Фернандеш записа 15 гола и 13 асистенции в 48 мача.

ОЩЕ: 5-те нови правила за трансфери в Манчестър Юнайтед, които постави Джим Ратклиф

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес