Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ас на Манчестър Сити като Мъри Стоилов: Влюбен е в риболова

01 октомври 2024, 23:15 часа • 419 прочитания

Хобито на Фил Фодън и Станимир Стоилов е едно и също - и двамата обожават риболова. Полузащитникът на Манчестър Сити отговори на въпрос какво би искал да прави, след като приключи футболната си кариера. Така стана ясно сходството му с бившия старши треньор на Левски.

Фодън иска да прави влогове за риболов

„Ще започна видео блог за риболов. Когато бях на около пет години, баща ми винаги ме водеше с него на риболов и оттогава се влюбих в това занимание. Хващах всичко, имаше и по-малки риби, но колкото по-често успявах, толкова повече исках да хвана нещо по-едро. Страхотно е - обичам риболова във всяка зона", заяви Фодън, цитиран от Goal. 

ОЩЕ: Сираков: Отличен "6" за Мъри! Ивков, разбира се, не му се получиха нещата... (ВИДЕО)

Пас към миналото

В тренировъчния лагер преди Европейското първенство имахме езера на голф игрището. Успях да хвана няколко шарана там“, разкри юношата на "гражданите". Фодън вече има 87 гола и 53 асистенции в 275 мача за първия отбор на Сити.

Мъри също ходи за риба

Любовта си към риболова не крие и друга футболна личност. Наставникът на Гьозтепе Мъри Стоилов неведнъж е завявал, че обича да прекарва свободното си време в Хасково с въдицата. Дори при напускането си от Левски той покани Мило Борисов - собственик на генералния спонсор на "сините" заедно да отидат за риба.

ОЩЕ: Имало едно време: Кратка "синя" приказка за Вълка Райф и Оранжевия зеленчук

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес