Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Арсенал тръгна уверено във Висшата лига, Брайтън громи, 10 от Нюкасъл устискаха победата (ВИДЕО)

17 август 2024, 19:02 часа • 1099 прочитания

Арсенал постигна категорична победа с 2:0 над Уулвърхемптън в двубой от първия кръг на Висшата лига. Кай Хавертц откри резултата в средата на първото полувреме. В 74-тата минута Букайо Сака показа класа и удвои аванса на "артилеристите". Двамата голмайстори си размениха и по една асистенция.

Брайтън размаза Евертън

В същото време Брайтън тръгна с разгром през новия сезон. "Чайките" размазаха Евертън с 3:0 при визитата си на "Гудисън Парк". Каору Митома даде преднина на гостите през първата част. Дани Уелбек се разписа в 56-ата минута, а 10 по-късно Ашли Йънг получи директен червен картон и остави "карамелите" с човек по-малко на терена. В заключителната фаза на срещата Симон Адингра оформи крайния резултат.

ОЩЕ ОТ ВИСШАТА ЛИГА: Арне Слот дебютира с победа срещу новак, Мохамед Салах над всички за Ливърпул (ВИДЕО)

10 от Нюкасъл удържаха Саутхемптън

10 от Нюкасъл пък изстрадаха минимален успех у дома на Саутхемптън с 1:0. В 28-ата минута Фабиан Шер бе изгонен с директен червен картон, което не попречи на Жоелинтон да вкара единственото попадение в срещата в края на първото полувреме. "Светците" пропуснаха много положения в следващите минути и не съумяха да се възползват от численото преимущество.

ОЩЕ ОТ ВИСШАТА ЛИГА: Късен гол на дебютант даде победен старт на Манчестър Юнайтед във Висшата лига (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес