Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Аржентина - Колумбия: Кога и къде да гледаме големия финал на Копа Америка (ВИДЕО)

14 юли 2024, 21:05 часа • 8588 прочитания

Националните отбори на Аржентина и Колумбия излизат тази нощ един срещу друг в големия финал на Копа Америка. На стадион "Хард Рок" в Маями, Флорида двата тима ще определят кой ще се окичи със златните медали. Срещата ще бъде ръководена от бразилския съдия Рафаел Клаус.

Аржентина - Колумбия: Начален час и ТВ

"Гаучосите" са безгрешни до момента в континенталната надпревара. Възпитаниците на Лионел Скалони надвиха Канада, Чили и Перу безпроблемно в груповата фаза. На 1/4-финалите "албиселесте" изпита затруднения, но все пак елиминира Еквадор след дузпи. В последния си мач от турнира до момента Аржентина се наложи отново над "кленовите листа".

ОЩЕ: Меси призна: Това е последната Копа Америка за мен, изиграх и последното си Световно

Аржентина

В колко часа започва Аржентина - Колумбия?

Селекцията на Нестор Лоренцо пък е приятната изненада на Копа Америка. Досега Колумбия се справи с Парагвай, разгроми Коста Рика, не загуби от Бразилия, размаза Панама и изхвърли Уругвай с човек по-малко цяло полувреме. Мачът между Аржентина и Колумбия ще се състои в ранните часове на понеделник. Двубоят е насрочен за 03:00 часа

Коя телевизия ще предава Аржентина - Колумбия?

Финалът между Аржентина и Колумбия ще бъде предаван пряко в българския телевизионен ефир. Каналът, който ще излъчи мача е Макс спорт 3. Очаквайте интересни истории от Копа Америка и репортаж от двубоя в спортната секция на Actualno.com.

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма за Копа Америка 2024.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес