Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Аржентина – Канада: Кога и къде да гледаме 1/2-финала на Копа Америка?

10 юли 2024, 00:06 часа • 2924 прочитания

Националните отбори на Аржентина и Канада излизат тази нощ един срещу друг в полуфинал на Копа Америка. „Гаучосите“ са действащият шампион и със сигурност ще искат да защитят титлата си, докато „кленовите листа“ за първи път участват в надпреварата.

Аржентина – Канада: Начален час и ТВ

Аржентина и Канада вече изиграха един мач в тазгодишното издание на Копа Америка. Двата тима бяха заедно в група „А“ на надпреварата, като „гаучосите“ се наложиха с 2:0. „Албиселесте“ спечели групата, докато „кленовите листа“ завършиха на второ място и също продължиха напред в турнира.

На 1/4-финалите Аржентина се наложи трудно над състава на Еквадор след изпълнение на дузпи. Канада също трябваше да мине през рулетката на дузпите срещу Венецуела, за да достигне до полуфиналите.

Национален отбор по футбол на Канада

В колко часа започва Аржентина – Канада?

Мачът между Аржентина и Канада ще се състои в ранните часове на сряда. Двубоят е насрочен за 03:00 часа. Срещата между двата отбора ще се играе на стадион „МетЛайф Стейдиъм“ в Ню Джърси.

Коя телевизия ще предава Аржентина – Канада?

Срещата между Аржентина и Канада ще бъде предавана пряко в българския телевизионен ефир. Каналът, който ще излъчи мача е Макс спорт 3. Очаквайте интересни истории от Копа Америка и репортаж от двубоя в спортната секция на Actualno.com.

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма за Копа Америка 2024.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес