Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Арда Гюлер пак твори: Магични отигравания и прекрасна асистенция (ВИДЕО)

10 септември 2024, 15:15 часа • 968 прочитания

Вундеркиндът на турския футбол Арда Гюлер отново демонстрира безспорния си талант при победата на "лунните звезди" срещу Исландия в двубой от група 4 на Лигата на нациите. Халфът на Реал Мадрид се отличи с няколко магични отигравания и прекрасна асистенция към Керем Актюркоглу, който блесна с хеттрик.

Магията на Арда Гюлер

Крилото, което наскоро премина от Галатасарай в Бенфика, бе играч на мача, но Гюлер се превърна в един от най-обсъжданите футболисти след втория кръг от турнира. Една от испанските медии - AS, обърна специално внимание на асистенцията на 19-годишния полузащитник, публикувайки я със заглавие: „Каква лудост!“

3 асистенции в последните 4 мача за Турция

Освен головия пас Арда Гюлер направи няколко технични подавания в средата на терена. Бившият състезател на Фенербахче пробва късмета си и стреля към вратата на Исландия, но без успех. В тактическо естество  Гюлер продължи да сменя позициите си със своите съотборници в предни позиции. Поради това го видяхме да играе като 10 - точно там беше, когато записа третата си асистенция в последните си четири международни участия.

ОЩЕ: Турската сензация Арда Гюлер по стъпките на Кристиано Роналдо и Уейн Рууни

Video edited on Kapwing

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес