Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Жени на руски мобилизирани нахлуха в щаба на Путин, искат си обратно мъжете от фронта (ВИДЕА)

20 януари 2024, 20:13 часа • 15712 прочитания

Съпругите на руски мобилизирани отидоха в предизборния щаб на президента Владимир Путин с искане мъжете им да бъдат върнати от фронта. Но любезно им бе отказано - според сътрудничка в приемната на путинския щаб това би било във вреда на "мъжкото достойнство" на военните. 

Просто се молете да не остане без крак или ръка!

"Те са отишли там да защитават нашата родина, всички нас, нашите деца", казва служителката. В отговор една от жените крещи: "А аз какво ще получа в замяна? Някой без крака, без ръце, болен?"

"Ама защо говорите такива страшни неща?", опитва се да успокои разгневената жена сътрудничката на Путин.

"А вие какво, не знаете какво се случва там? Във всеки момент с него може да се случи това или може да е последният му ден!", не се оставя обаче да бъде баламосана съпругата на мобилизирания.

ОЩЕ: Разсекретени данни разкриха чудовищни руски загуби край Авдеевка

"Ами просто се молете това да не се случва!", е най-добрият аргумент, който служителката успява да извади от себе си, за да сложи край на напрегнатата размяна на реплики.

Мъжете са уникални Божии създания, те просто обичат да си воюват!

Във второто от видеата обаче взаимните обяснения продължават. Путинската сътрудничка продължава с благ тон да обяснява на жените, че мъжете просто са така устроени - "те са уникални Божии създания, те ни защитават, те са закрилници". 

"А от какво ни защитават?", иска да знае съпругата.

ОЩЕ: В Държавната дума поискаха увеличаване на военната служба от една на две години

Тогава се намесва втора путинска сътрудничка, която няма време да бъде толкова блага и цинично заявява на жената: "Само вашият мъж иска да си е вкъщи" - според думите й всички останали мъже се намирали на фронта, защото горещо го желаели. Но съпругата на военния не може да бъде убедена - тя казва, че мъжът й не е сключвал договор с руското военно министерство. Нещо повече - "Те го изведоха от нормалния му живот. Мъжът ми си има любима професия, той не е военен, на него не му харесва да е там (на фронта)".

Снимка: принтскрийн/Telegram/SOTA

При опит на путинската служителка да сравни ситуацията с Великата отечествена война, когато руските мъже пак са били на фронта, скандалът се разгаря още повече - Не ми сравнявайте това с Великата отечествена война, тогава за разлика от сега е имало всеобща мобилизация. И тогава Хитлер ни нападна. А сега кой ни напада?, казва съпругата на мобилизирания извън себе си.

ОЩЕ: Продават ги за пушечно месо: Мобилизирани руски войници свършват в частни формирования (ВИДЕО)

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес