Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В руската армия правят школи за бойно управление на мотори, дори пропагандистите се смеят (ВИДЕО)

22 юли 2024, 12:00 часа • 1726 прочитания

Руснаци щурмуват украинските позиции с мотори и колички за голф – такива кадри от фронта в Украйна станаха нещо нормално през последните седмици. Ненапразно загубите на руската армия за май и юни са рекордни. Силите на диктатора Владимир Путин обаче не само не се отказват от този подход, ами го доразвиват.

Още: Военна иновация: Руснаци щурмували украинската армия в колички за голф (ВИДЕО)

Училище за мотоциклетисти

Пета донецка бригада в е създала собствена школа за бойно управление на мотоциклети, съобщава руският пропагандист Александър Сладков - кореспондент на руското издание "Известия", който обещаваше на националистически настроените си сънародници "Киев за 3 дни".

"В нашата военна общност има много странности", признава той в канала си в Telegram. И доказва с видео (за абонати на Telegram) от последните дни, че мотоциклетното училище е истинско.

Обучението на мотоциклетистите щяло да започне едва на 1 октомври - "без съмнение, до зимата".

Още: Подкупите за бягство от армията струват на Украйна до 2 млрд. долара годишно (ВИДЕО)

"Искате ли отвратителна шега? В прочутото (без ни най-малка ирония сега) Рязанско военновъздушно училище отдавна съществува и функционира обор и в него има коне! И кадетите се учат да ги яздят. Защо, по дяволите!?!?! За какво!?!?!!?", пита в недоумение Сладков.

"Пета бригада и нейното училище за мотоциклети са красиви. Между другото, в много други бригади този въпрос е на първо място в списъка", пише пропагандистът.

Още: Мир в Украйна: Зеленски е готов да говори с Путин и посочи условията (ОБЗОР - ВИДЕО)

Димитър Радев
Димитър Радев Отговорен редактор
Новините днес