Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Уволниха полицай в Лондон, бил интимен със стажантка на улицата

23 юли 2024, 14:13 часа • 828 прочитания

Полицай от лондонската полиция беше уволнен, след като призна, че е правил секс със стажант-полицайка на усамотена улица близо до гара "Кингс Крос". Новината съобщава Daily Mail.

Защо на улицата?

Всичко започнало по време на парти, на което полицаят присъствал. Заедно със стажантката той напуснал партито, след което той купил презервативи. Двойката се опитала да си наеме стая, но установили, че нямат достатъчно пари. Ето защо го направили на улицата. ОЩЕ: Конгресът на САЩ се тресе от секс скандал

Стажантката не искала

Полицаят твърди, че сексът е бил по взаимно съгласие, но стажантката отрича. Съдът постанови, че е нарушил стандарта за авторитет, учтивост и уважение, като е имал отношения със стажантата си, докато е била „уязвима поради пиене“.

Добавя се още, че сексът на обществено място нарушава стандарта за поведение и че той ясно е бил уведомен от старши офицер, че подобно поведение е забранено.

Не му е за първи път

Оказва се, че това не е първият подобен случай. Друга стажантка била целуната от полицая за "няколко минути".  ОЩЕ: Водещ на BBC напусна след скандал с еротични снимки с тийнейджър

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес