Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Трябва пушечно месо: В Московска област увеличиха премията за влизане в руската армия

22 октомври 2024, 11:46 часа • 3338 прочитания

За пореден път еднократната премия за влизане в руската армия на ниво дадена руска област (регион) е увеличена. Този път увеличението е в Московска област (това не важи за руската столица, там еднократната премия е 1 900 000 рубли: Путин също реши: Повече пари, ако се запишеш войник. Заден ход за смартфоните в руската армия).

Новата еднократна премия за Московска област става 2 300 000 рубли (около 23 000 долара по сегашния официален валутен курс на Руската централна банка, за който обаче няма гаранции, че е точен). Това е еднократна премия и важи за всички видове длъжности – естествено обаче, ако влезеш в руската армия, най-голям е шансът да се отзовеш на предна линия на фронта в Украйна и да си оставиш костите там. Високият риск да умреш, ако си в руска униформа в Украйна, не се споменава в "рекламата": Големите жертви влияят: Русия не гледа на първо място към Покровск - анализ (ВИДЕО)

Руските окупатори търсят войници в Украйна

Ръководителят на украинската областна военновременна администрация Артьом Лисогор предупреди в официалния си канал в Телеграм, че в окупираната Старобелска община, Луганска област, руските окупационни власти вече предлагат социален пакет за ученици, ако се запишеш в руската армия, за да умреш за целите на издирвания от Трибунала в Хага за систематично отвличане на украински деца руски диктатор Владимир Путин.

Какво значи социален пакет за ученици? Местните гимназисти ще бъдат мобилизирани след година-две, при навършване на възраст, но учители рекламират подписването на договор с руската армия като най-изгодната финансова форма на военна служба. Съответно, гимназистите може да получат също и пари и да идат директно на фронта, където руснаците се нуждаят от значителен брой пехота.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес